«Εαρινά» Πέντε γυναίκες κεραμίστριες, φέρνουν την Άνοιξη στο «Medley»

  • Not categorized
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Εαρινά» Πέντε γυναίκες κεραμίστριες, φέρνουν την Άνοιξη στο «Medley»

Η Άνοιξη και ο συμβολισμός της που σε αμέτρητα ποιήματα και λογοτεχνικά κείμενα παρομοιάζεται με την αναγέννηση της φύσης, τον εκστασιασμό των χρωμάτων και των λουλουδιών, το ξύπνημα της ζωής στο ετήσιο ραντεβού της με το χρόνο, έρχεται στο Medley, κάτω από το φως και την αύρα του ιερού βράχου της Ακρόπολης, και σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Εαρινά», στην οποία συμμετέχουν από κοινού 5 γυναίκες, κεραμίστριες, από τις 14 Απριλίου, έως τις 15 Μαίου 2022.

Η Μίρκα Δραπανιώτου, η Άνθια Δεστούνη, η Μάγκυ Ιωάννου, η Μαριλένα Μιχοπούλου και η Έλενα Σταθοπούλου, είναι πέντε γυναίκες Καλλιτέχνιδες, που με τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους και την έκθεση «Εαρινά», φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης. Η έκθεση σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, ενός νέου κύκλου ζωής που διακατέχεται από την εμποτισμένη ανοιξιάτικη αύρα της εποχής, με τις απαραίτητες χρωματικές εντάσεις στα έργα τους, που αποπνέουν χαρά, δημιουργία και αισιοδοξία.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Γλύπτρια – Κεραμίστρια Μαριλένα Μιχοπούλου. Μαζί τους ο ρεαλισμός και η πιστότητα του φακού του φωτογράφου Σπύρου Κοτζάμπαση, που με τη δική του προσωπική καλλιτεχνική του αποτύπωση, μοιράζεται με το κοινό του, τη δική του συνομιλία με τη φύση, μέσα από 10, ξεχωριστές, ανεπανάληπτες φωτογραφίες.

Μedley
Καρυάτιδων 8, Μακρυγιάννη
Διάρκεια: 14 Απριλίου – 15 Μαΐου 2022
Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, 6 – 10μμ.

Back to top