Δελτίο Τύπου: Ομαδική Έκθεση Κεραμικής Γλυπτικής – “Κεραμικές Μορφές”

Σχολή Κεραμικής τέχνης της Γλύπτριας Κεραμίστριας Μαριλένας Μιχοπούλου
  • Blog
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο Τύπου: Ομαδική Έκθεση Κεραμικής Γλυπτικής – “Κεραμικές Μορφές”

Μαριλένα Μιχοπούλου

«Κεραμικές Μορφές»

Έκθεση Κεραμικής – Γλυπτικής

Τίτλος: «Πολυφωνίες»

Υπό τον τίτλο «Πολυφωνίες», εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση Κεραμικής Γλυπτικής, από τους μαθητές της σχολής Κεραμικής τέχνης «Κεραμικές Μορφές», στις 14 Ιουνίου, στον Κεραμεικό.

Με ονομασία που αντικατοπτρίζει απόλυτα το χαρακτήρα της έκθεσης, τα εντυπωσιακότερα έργα των μαθητών, παρουσιάζονται το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και τη δική του δυναμική αισθητική, χρηστικά, διακοσμητικά και φυσικά έργα γλυπτικής κεραμικής και εκτίθενται στο χώρο των «Κεραμικών Μορφών», από τις 14 Ιουνίου, που είναι τα εγκαίνια, έως και τις 30 Ιουνίου.

Ταλαντούχοι εκφραστές της κεραμικής τέχνης, οι μαθητές των «Κεραμικών Μορφών», εντρυφούν με την ενδοσκοπική τους ματιά και το εύρος της καλλιτεχνικής τους αντίληψης, πέρα από καλούπια καλλιτεχνικής συμβατικότητας και νόρμες διδασκαλικής καθοδήγησης, πάνω σε έργα γλυπτικής κεραμικής, ξεχωριστά. 60 μοναδικές δημιουργίες, όσοι και σπουδαστές της σχολής, θα κοσμούν τα εγκαίνια της έκθεσης στις 14 Ιουνίου, 19.00 – 22.00, στο χώρο των «Κεραμικών Μορφών», στον Κεραμεικό.

Η Μαριλένα Μιχοπούλου, ιδρύτρια της Σχολής, συμμετέχει και η ίδια στην Έκθεση με δικά της νέα έργα, τα οποία βασίζονται πάνω στο καθιερωμένο, αγαπημένο της θέμα, που σχετίζεται με το κόκκαλο και το σπόνδυλο. Τα έργα της, χαρακτηρίζονται από πλαστικότητα και κινητικότητα που δίνει ο σπόνδυλος στη λειτουργικότητά του, όπου με το χρόνο, η εξέλιξή τους σχηματοποιείται και τελειοποιείται διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερη στιβαρότητα.

«Πολυφωνίες»

Έκθεση Κεραμικής Γλυπτικής

«Κεραμικές Μορφές»

Μαριλένα Μιχοπούλου

Κωνσταντινουπόλεως 88, Κεραμεικός

Διάρκεια: 14 / 6 – 30 / 6

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 12.00 – 20.00, Παρασκευή 12.00 – 20.00

Σάββατο 12.00 – 15.00

Back to top